Погода
Статистика
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні7
mod_vvisit_counterВчора44
mod_vvisit_counterЦього тижня180
mod_vvisit_counterМинулого тижня283
mod_vvisit_counterЦього місяця1071
mod_vvisit_counterМинулого місяця1068
mod_vvisit_counterРазом330388

Online: 3
Ваша адреса: 184.72.135.210
,
Сьогодні: бер. 29, 2024

Вхідні двері - це, поза сумнівом, візитна картка будинку.


Дерев’яні двері мають свою красу. Вона випромінює домашнє тепло і викликає відчуття спокою. Використані в архітектурі будинку дерев’яні елементи виражають співзвуччя з навколишньою природою. Беруть участь в створенні іміджу, стають справою престижу, символом добробуту, повідомляють щось про життєвий підхід, про відношення до навколишнього середовища. 
З конструкторської точки зору деревина володіє незаперечними перевагами. В першу чергу дозволяє складати дуже жорсткі і міцні конструкції, і також стіни надвеликих розмірів без металевої арміровки, оскільки вона може промерзати.
Важливою якістю, безперечно, є висока формостійкість і мерзостійкість. Дотепні кутові з’єднання, при використанні високоякісних клеїв, є абсолютно надійними. На відміну від інших вживаних матеріалів вони володіють у декілька разів меншим тепловим розширенням.
Ось це і приносить одну величезну перевагу - при використанні відповідної фурнітури можна точно визначати розміри дверних рам і полотен і дуже тонко відрегулювати їх функцію.